btv

BTV’de Rümeysa Kot ile Söyleşi

USPUM Başkanı Muhammed Taha Gergerlioğlu, BTV’de Rümeysa Kot’un konuğu oldu. Türkiye gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Gergerlioğlu, koronavirüsün yayılma sürecine ilişkin konuştu.

Konuya girişte Rockefeller ve Rotschild ailelerine ve üst akıla dikkat çeken Gergerlioğlu, tarihte yerini alan bu ailenin köklerine ve bugünkü uzantılarına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Amaçları insanları robotlaştırmak

Üst akıl projesinin virüs ve gen ikilisiyle insanları kontrol altına almayı amaçladığını belirten Taha Gergerlioğlu, “19. yüzyıldan 20. yüzyıla geçerken silahlar nasıl gelişti ve değiştiyse, önümüzdeki süreçte silahlar biyolojik ve dijital bir şekle bürünecek. Rockefeller ailesinin dünyayı 500 milyon nüfus sınırında tutma düşüncesi, o ailenin bugünkü uzantısının korona ve benzeri virüslerinin amacını ortaya koymaktadır. Çünkü koronavirüste de gördüğüm gibi bu tip biyolojik silahlar hasta ve yaşlı insanları hedeflemektedir.” ifadelerini kullandı.

Ersin Çivi

Bilişim dünyasında 1999 yılından günümüze yazılım geliştirme uzmanı. 2004 Yılından günümüze halen aktif olarak Zeron Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri'nde Yönetici.